Przejdź do głównej zawartości

Komentarze

Komentarze: 2

  • Adam Szymański

    Biuro rachunkowe może dodawać użytkowników na kontach swoich Klientów w Symfonii eBiuro.

    Po dodaniu w ustawieniach nowego użytkownika, na wskazany adres email jest wysyłana wiadomość.

    Link w wiadomości jest ważny 30 minut. Jeżeli Klient nie zdąży kliknąć w link przed wygaśnięciem jego ważności, lub z jakiś powodów nie otrzyma wiadomości, wówczas zalecamy skorzystanie z funkcji Przypomnij hasło na formularzu logowania.

    0
  • biuro

    Na formularzu logowania nie ma opcji Przypomnij hasło dla nowych użytkowników.

    Jest tylko opcja Resetuj hasło dla istniejących użytkowników.

    0

Zaloguj się, aby dodać komentarz.